Om oss

Jeg heter Anneli Henriksson, sykepkeier og spesialist på estetiske injeksjoner og medisinsk hudpleie. Har de siste 5 år jobbet med estetisk medisin på heltid.

Jeg er 47 år gammel og har lang erfaring som sykepleier. Jeg har flere videreutdanninger bla geriatri og kreftsykepleie, og den viktigeste i min bransje nå er videreutdanningen min i kosmetisk/ dermatologisk sykepleie ved Senzieakademiet, Universitetet Sørøst Norge.

Jeg er sertifisert på avansert nivå hos Restylane/ Galderma, Juvederm/ Allergan og Teosyal/ Teoxane. Kvalitet og sikkerhet er viktig for meg derfor velger jeg kun å jobbe med velkjente og godt utforskede produkter av høyeste kvalitet.

Min grunnutdanning i botulinum toxin og fillers har jeg av verdenskjente legen Kiren Bong fra Scotland. Nå har jeg et tett samarbeid med Juvederms fremste leger, plastikkirurg Ferdinand Nenad Jasipovic.

Jeg jobber i 10 salonger i Oslo, Stockholm og Göteborg, snart også Helsinki.

Jeg har en brennende interesse for fagfeltet og bruker mye tid på å holde meg oppdatert og få ny kunnskap og kurser meg jevnlig både i inn og utland.

For meg er trygge, sikre behandlinger med naturlige resultater viktig. Derfor lager jeg alltid en personlig behandlingsplan hvor forutsetninger og ønskemål knyttes sammen. Selvfølgelig tilbyr jeg gratis konsultasjoner. Og for sikkerheten for mine pasienter tilbyr jeg døgnkontinuerlig oppfølging om de skulle trenge svar på spørsmål fra meg i etterkant av behandling.

Anneli Henriksson

Anneli er sykepleier og spesialist innenfor estetiske injeksjoner og medisinsk hudpleie. For Anneli er trygge og sikre behandlinger med naturlige resultater det viktigste. Derfor lager hun alltid personlige behandlingsplaner ut fra dine ønsker. Fyll ut skjemaet under for å få en gratis konsultasjon av Anneli.

Les mer om Anneli

Få gratis konsultasjon