Om oss

Botoxbehandling.no er en informasjonsside hvor vi skriver om alt som er relevant i forhold til botox og andre lignende legemidler

Her vil vi blant annet skrive om alle de forskjellige behandlingsformene botox kan brukes til, som for eksempel rynkebehandling, svettebehandling og migrenebehandling. Vi vil skrive mye om de forskjellige behandlingsformene, men vil skrive mest om rynkebehandling da vi opplever at dette er emnet de fleste har spørsmål om.

Vi vil også skrive om temaer som forskjellige bivirkninger og risikoer ved de forskjellige behandlingsformene, og også viktig informasjon alle som vurderer å gjennomføre en botoxbehandling burde tenke på. Vi vil også prøve å oppdatere siden så ofte som mulig vedrørende den nyeste forskningen rundt botox.

Husk at denne siden aldri kan erstatte medisinsk veiledning fra en spesialist. Nettsiden er heller ikke komplett, og ny informasjon som kommer senere kan erstatte eldre informasjon som forelå da vi skrev tidligere artikler.

Vi håper du får nytte av denne nettsiden. Dersom du har spørsmål eller lurer på noe er det bare å kontakte oss i kontaktskjemaet.

Takk for at du besøker botoxbehandling.no

Vennlig hilsen,

Redaksjonen